Toyota Plaza Yörük, Van
Edremit bölgesindeki Toyota yetkili servisi Toyota Plaza Yörük, bakım ve onarım randevuları için telefonla ulaşılabilir. Servis, Van Edremit'te Toyota sahiplerine yetkili servis güvencesi sunar.
Edremit, Van
Toyota Plaza Yörük hakkında
Servisin hizmetleri: yeni araç satışı, servis, kaporta ve boya ve i̇kinci el. Mekanik ve elektronik arızaların tespitinde üretici tarafından eğitilmiş teknisyenler ve marka test cihazları kullanılır. Bakım ve onarımlarda orijinal yedek parça kullanılır ve yapılan işlemler aracın servis geçmişine işlenir.
Adres: Havaalanı Kavşağı İpek Yolu Üzeri 5. km. Telefon: 0432 227 01 01. Çalışma saatleri: Pzt–Cum 08:00–18:00, Cmt 08:00–15:00.
Haritadan yol tarifi alarak servise kolayca gidebilirsiniz.
Sunulan hizmetler
Konum ve ulaşım
Sık sorulan sorular
Toyota Plaza Yörük nerede?
Toyota Plaza Yörük, Havaalanı Kavşağı İpek Yolu Üzeri 5. km adresinde bulunmaktadır. Sayfadaki haritadan konumu görebilir ve yol tarifi alabilirsiniz.
Toyota Plaza Yörük telefon numarası nedir?
Toyota Plaza Yörük servisine 0432 227 01 01 numarasından ulaşabilirsiniz.
Toyota Plaza Yörük çalışma saatleri nedir?
Pzt–Cum 08:00–18:00, Cmt 08:00–15:00. Resmi tatillerde çalışma saatleri değişebilir; gitmeden önce aramanızı öneririz.
Toyota Plaza Yörük hangi hizmetleri sunuyor?
Toyota Plaza Yörük bünyesinde yeni araç satışı, servis, kaporta ve boya ve i̇kinci el hizmetleri sunulmaktadır.